Kernwaarden

Kennis van zaken

Of het nu gaat om het opstellen van ondernemingsplannen, het opzetten van administraties, het samenstellen van jaarstukken of het uitbrengen van bedrijfseconomische adviezen: Administratief Adviesbureau Keij heeft de juiste vakmensen in huis. Onze medewerkers zijn bekend met alle ‘ins’ en ‘outs’ op het gebied van administratie. Ook uw fiscale aangelegenheden zijn bij ons in goede handen. Uiteraard verzorgen wij alle belastingaangiften voor u en begeleiden u daarnaast met uw fiscale bedrijfsvoering.

Wij helpen u bijvoorbeeld bij het kiezen voor een bij uw bedrijf passende bedrijfsstructuur of rechtsvorm en daarbij wordt er natuurlijk ook rekening gehouden met de juridische en bedrijfseconomische kant van de zaak. Onze fiscalisten adviseren u bovendien graag over het opbouwen van uw oudedagvoorziening en het fiscaal overhevelen van vermogen naar de volgende generatie

Advies op maat

Omdat geen bedrijf of organisatie hetzelfde is, geloven wij niet in standaardoplossingen. In onze dienstverlening staat de persoonlijke benadering van onze cliënten centraal, daarom brengen wij allereerst samen met u de problemen in kaart en zoeken daar de op de situatie en omstandigheden toegespitste oplossingen bij. Uiteraard kijken we naar de meest voordelige en voor u prettige mogelijkheden.

Een voor uw bedrijf of organisatie op maat gesneden plan van aanpak garandeert daarbij het beste resultaat. Door de afzonderlijke opbouw van onze dienstverlening is het ook mogelijk om slechts van een gedeelte van onze diensten gebruik te maken. Zo kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld alleen uw jaarstukken of fiscale advisering door ons te laten verzorgen.

Met ons complete dienstenpakket worden al uw zorgen uit handen genomen. Wij verzorgen niet alleen uw zaken op het gebied van administratieve dienstverlening, maar ook uw fiscale aangelegenheden en houden de ontwikkelingen op aanverwante vakgebieden scherp in het oog. Onze dienstverlening gaat dus verder dan het uitvoeren van opdrachten of het fungeren als aanspreekpunt en klankbord.

Compleet aanbod

Kwaliteit staat bij Administratief Adviesbureau Keij hoog in het vaandel. Aan dit begrip geven wij invulling met onze deskundigheid, klantgerichtheid, betrokkenheid en flexibiliteit, maar ook door te streven naar volledigheid. Vanzelfsprekend volgt Administratief Adviesbureau Keij alle ontwikkelingen op het gebied van administratieve dienstverlening en fiscaliteit op de voet. Alleen op deze manier kunnen wij u volledig en optimaal adviseren. Bij wetswijzigingen die gevolgen hebben voor uw administratieve of fiscale beleid, versturen we mailings of brengen wij zonodig gerichte bedrijfsbezoeken om u op de hoogte te stellen.

Wij kunnen uw bedrijf of organisatie op financieel, administratief en fiscaal gebied optimaal laten reilen en zeilen. Administratieve dienstverlening en fiscaliteit staan namelijk niet op zichzelf, maar hebben raakvlakken met en consequenties voor andere disciplines. Door jarenlange ervaring van de afzonderlijke partners hebben we een netwerk van specialisten om ons heen weten te verzamelen. Zo nodig kunnen wij u doorverwijzen naar een notaris, advocaat, organisatie- of pensioenadviseur, of een andere specialist.

Wilt u weten wat Administratief Adviesbureau Keij voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen?